Akhirnya!!


.

keputusan ujian komputer

Ini lah keputusan saya dalam ujian undang-undang atau berkomputer, x sampai sasaran untuk dapat 50/50 tapi apa kan daya dapat 49/50 je. Apapun syukur Alhamdulilah sebab dapat result macam ini.

Saya juga nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada pak zahir@mak limah sebab banyak tolong dalam soalan-soalan yang disoal, tak lupa juga pada kekasih ku yang sorang sebab bagi sokongan pada saya pada malam semalam thank you honey!.

Lepas ini ujian amali, harap-harap semuanya berjalan dengan lancar...InsaALLAH..


kemeja syadi:))

One Response to “Akhirnya!!”

  1. congrate...
    tnggi mrkah dia..
    ahaks