Balik Kampung!!


.

budak L


comel tak budak ni?


the red


dah macam baby sitter



Apa yang telah anda saksikan ialah aku sedang membuang sawang di rumah atuk aku. Last aku balik kampung masa raya, lama gila tak jumpa atuk aku. Walaupun family aku balik hari, tapi best jugak masa ada kat kampung.

Lepas ni aku akan balik kampung lagi, then tolong atuk kemas rumah sebab atuk aku tengah renovate rumah kampung untuk ditransformasi kepada rumah bandar :p