Terbaik Wok!!


.


Ini time aku form 4, yang baju kuning tu name dia Izwan yang baju biru tu Fahmi dieorang nie memang banyak giler tunjuk ajar kat aku. Banyak-banyak senior dia berdualah yang paling aku sanjung.

Bukan nak memuji dia orang, tapi aku memang kamcing dengan dia orang berdua ni lepas tu satu kepala lagi. Kalau dekat sekolah dulu, memang kita orang ni bertiga lah, al-maklum bujang sepah lah..huhuhuhu

Boleh lah dikatakan bakal-bakal Perdana Menteri satu hari nanti, insaALLAH..

One Response to “Terbaik Wok!!”