To Bejan


.


Assalamualaikum w.b.t

Sis sabar lah, sebenarnya kau sedang diuji dan kau sendiri pun tahu kan ayat aku semua ini disebabkan perangai 'manusia'. Pasal F tu, kau buat don't know dan don't want sahaja.

Yang bab kau balik JB tu, small jelah. Maybe hati kau dah tak ada kat kulai lagi, yang ini memang lumrah dan fitrah manusia. So faham-faham lah ya.

Dan lagi satu, bab result SPM yang bakal keluar ini walaupun orang yang kau sayang dah tiada, tapi orang yang sayang kau sentiasa ada. Ingat member-member semua support kau, jangan lah terlalu bawak diri dan rendah kan diri. Kalau kau tak ade sapa-sapa nak story, aku kan ada dah nama pum 'member yang suke nyakat kau' hehehehe.

Apa-apa hal friend for eva okey!!

One Response to “To Bejan”

  1. ajan...
    thanx s0 much..
    aq terharu aw..
    meleleh airmata aq bace p0st nie..
    kaw mmg..
    ske sgt wat aq nanes taw...
    biarla aq nie..huhhu
    thanx beb..
    kaw slalu ade t0 cheer me up..
    4ever fwens..(^_^)