Archive for April 2010

Next Step


.


Result SPM sudah keluar, boleh ka aku sambung belajar dan seterusnya mencapai cita-cita untuk menjadi guru sejarah? InsyaALLAH.


Aku berharap sangat aku dapat melanjutkan pelajaran di Maktab Perguruan Malaysia, tapi 'andainya' tak ada rezeki, IPTA menjadi destinasi kedua aku iaitu UiTM or UIAM. Yang penting capai cita-cita aku, dan lagi satu tak menyusahkan mak bapa aku.

Just wait and see, kepada member-member aku yang akan melanjutkan pelajaran di IPTA or IPTS good luck aku ucapkan dan aku berharap persahabatan kita berkekalan. Aku sentiasa doa kan korang semua!!

p/s: contact lah aku sekali-sekala

Ema BefDay


.

dengan befDay gurl


budak-budak yang join


we rock!!


gurlzz


anieza and ema


diapit oleh hantu b*n*ot


ema and bella


i'am not in picture


layan befDay gurl


so sour :p


perhatian: flash kamera sahaja


ahli-ahli tingkap


piece and peach


abang B*ur


mamat ni lagi


budak 'tadika'


tak hingat dunia semua


6 tingkat tuu


Happy Befday Noor Asziemah

Memory 11Mac


.

aku lebih tinggi!!


my asstince with fizik techer


siapa yang poyo??


jadi mat rap sikit

biarkan lah aku

kawe-kawe aku

kecoh lah mamat ni


sambil gigit jari


dekat McD

Al-Fatihah


.


Hilangnya seorang pelawak negara kita iaitu Din Beramboi, sejak kebelakangan ini industri hiburan (lawak) telah mula melonjak naik. Salah satunya disebabkan program realiti Raja Lawak Musin Ke-4, dalam program ini allahyarham merupakan guru serta pengkritik. Diharapkan agar segala anak didiknya menggunakan segala ilmu yang telah dicurahkan oleh allahyarham.

Moga roh dicucuhri rahmat..Al-Fatihah