Kehidupan Di Sini :-)


.








Beginilah kehidupan di satu tempat yang baru, majoriti dalam gambar ini ada Zul dak JB, Saiful dak Penang, Zein dak Selangor, Fendi dak Perak dan Quyom dak Kl. Muka aku adalah muka yang biasa ada dekat V4, yelah budak yang tak balik rumah hujung minggu almaklum rumah jauh.

Secara majoritinya, kehidupan kat sini okey lah dan masih tiada apa yang nak dirisaukan. Rasa rindu kat kulai itu tetap ada. Lagi-lagi rindu dekat mak abah,kekasih, adik-beradik, kawan-kawan sekolah menengah dan form six,cikgu-cikgu sekolah dan semua yang kenal aku.

Kepada kawan-kawan baru aku, tak lama lagi korang kenal lah aku ni macam mana orangnya. Bak kata pepatah, tak kenal maka tak tahu. So salam perkenalan kepada semua kawan-kawan DUB!!

p/s: nak lawan blog dengan wawan aka aci..hahahaha

4 Responses to “Kehidupan Di Sini :-)”

  1. sumpah rindu kaw beb...hUuuu~

  2. [AJAN]:d says:

    huhuhu..
    tau x pee...
    28 cuti tak??
    jumpe r jom..

  3. wawa says:

    ko kala weyh !aq terhebaddd dearrr^^

  4. [AJAN]:d says:

    boo sama dia...
    booooo...
    hahahahahaha