Hari Kelahiran Saya


.

Assalamualaikum..19 tahun sudah umur aku pada 22/12/2011 maka sudah dewasa lah saya! Hahaha. Walaupun berjauhan dengan keluarga, massage pertama yang aku dapat dari mak bapa aku. Malam hari jadi aku, maxis bagi free call so aku call lah kawan-kawan aku tapi apa kan daya majoritinya semua dah tidur.

Boleh dikatakan hanya berapa orang sahaja yang wish hari jadi aku, aku tak meminta pun cuma aku rasa tahun inilah aku berjaya sembunyikan hari jadi aku dari orang ramai. Bukan senang aku nak sembunyikan hari jadi aku, macam-macam alas an aku bagi.

Walau apapun terima kasih kepada yang mengingati, jasa anda amat dihargai J